Anders, dan anders

"Als iedereen hetzelfde was, zou de wereld er heel anders uitzien."

In deze muzikale vertel-voorstelling van ongeveer een half uur stellen een zangeres en een instrumentalist je voor aan Koby Kopieer, die het liefst precies hetzelfde is als iedereen om haar heen. Maar dat lukt niet helemaal, want juist daardoor is ze heeeeeel erg #anders.
Uiteindelijk moet ze zichzelf wel een keer tegenkomen en wat gebeurt er allemaal als je jezelf begint te kopiëren...? Spelenderwijs komen enkele meer en minder bekende aria's uit de opera-literatuur voorbij (onder meer het bekende "Lied aan de maan" uit "Rusalka") en worden kinderen tussen 6 en 10 jaar uitgenodigd om na te denken over anders-zijn.

Opera Compact biedt drie educatietrajecten aan van verschillende grootte met veel ruimte voor eigen invulling, die gekoppeld zijn aan de theaterproductie van dat seizoen.

Het educatieprogramma 'Anders, dan anders' is speciaal ontwikkeld bij de locatie voorstelling Rusalka - de kleine Zeemeermin #anders #tochverliefd. Het wordt gespeeld op school en zelfs als het kan in de klas. 

Thema's:
- Anders zijn (identiteit, zelfbeeld, conformeren, inclusiviteit, ...)
- Natuur en water
- Sprookjes

Voor alle mogelijkheden voor scholen, neem een kijkje op:

https://www.operacompact.nl/educatie/anders-dan-anders/ 

en voor een sneakpeak:

https://youtu.be/06tCY2wRAQw

Voor vragen en info:
Opera Compact
Fenna Ograjensek
E: fenna@operacompact.nl 
W: www.operacompact.nl

 

Aanbieder: Opera Compact

Aantal lessen: 1

Duur per les: er zijn in overleg diverse mogelijkheden

Datum en tijdstip in overleg