App je even voor mij ? (voorstelling in de klas)

Jouw leerlingen zijn lucky bastards. Jullie school is getuige van een primeur: de presentatie van een nieuwe spraakmakende app die zij - en zij alleen -  mogen uittesten. De app biedt hun een simpele mogelijkheid om heel snel rijk en beroemd te worden. Daar zijn alleen wat privégegevens voor nodig. En de bereidheid iets uit je persoonlijk leven online te delen. Geen probleem, toch? Maar hoeveel zijn de leerlingen bereid van zichzelf bloot te geven? Wat is de prijs die ze betalen voor een kleine kans op eeuwige roem? 

Het Laagland & Toneelgroep Maastricht maken met ‘App je even voor mij’ theater in de klas, in de sluwe verpakking van een gelikt verkooppraatje. Een moderne en snelle Faust-sage, met een digitale duivel in de vorm van een revolutionaire appbedenker. Confronterend en dicht op de huid gespeeld theater dat gegarandeerd beklijft en bevraagt.  

Thema’s
- Je grenzen leren kennen
- Belang van privacy
- Alles opzij zetten voor geld en roem
- Goed en kwaad

Te boeken via Mirjam Stam van Het Laagland
E: mirjam@hetlaagland.nl
T: 046 400 7273
W: www.toneelgroepmaastricht.nl en www.hetlaagland.nl

Voorstelling + nagesprek binnen 1 lesuur
Speelperiode 14 september t/m 15 oktober 2020 en voorjaar 2021
Geschikt voor alle schooltypen en vanaf de 2e klas 

*****
Toneelgroep Maastricht en Het Laagland begrijpen dat het ook voor scholen een ingewikkelde tijd is. Maar de acteurs staan te trappelen om weer voor scholen te spelen. Laten we hopen dat Covid-19 ons niet te lang meer in zijn greep houdt, maar houden natuurlijk wel rekening met het het feit dat er weer een opleving kan komen.

De voorstelling 'App je even voor mij' speelt van 14 september t/m 15 oktober en mocht er door Covid-19 een kink in de kabel komen, dan kunnen de voorstellingen verplaatst worden naar het voorjaar en zijn ze dus niet verloren.

 

Aanbieder: Jeugdtheatergezelschap Het Laagland

Prijs: € 225,00 per voorstelling

Aantal lessen: 1

Aantal deelnemers: 20 - 30

Datum en tijdstip in overleg