Interview met ...

donderdag 4 april 2024
Met deze maandelijkse rubriek willen we bekende en nieuwe gezichten in het netwerk van Kaleidoscoop onder de aandacht brengen. Dat kan een collega zijn, een culturele partner of een ICC’er van een school. Maak kennis met Jack Debruijn van Basisschool Petrus en Paulus. Wat doet hij als ICC’er voor de school? Wat zijn z’n passies?

Gezocht: muziekdocent(e)

donderdag 4 april 2024
Kaleidoscoop zoekt muziekdocenten voor in het basisonderwijs! Voor korte en langere projecten. Zoals vakleerkracht voor een heel schooljaar, of voor projecten bestaande uit bvijvoorbeeld 6 lesweken. Heb je interesse om in ons bestand opgenomen te worden? Bel/mail naar: M +31 (0) 43 350 56 64 I E: info@kaleidoscoop.net

Toon je Talent markt 29 mei 2024

dinsdag 26 maart 2024
Ben jij icc’er of leerkracht en doet jouw school mee aan Toon je Talent? Kom dan naar de Toon je Talent-markt op 29 mei! Laat je inspireren door culturele partners en vind samen het aanbod dat het beste bij jouw doelgroep past. Meld je aan vóór 26 april via het formulier: https://forms.gle/738nH2g2s1ugLJ6RA

Interview met ...

vrijdag 1 maart 2024
Een nieuwe rubriek. Met als eerste aan het woord: collega Danee Klever. Met deze maandelijkse rubriek willen we bekende en nieuwe gezichten in het netwerk van Kaleidoscoop onder de aandacht brengen. Dat kan een collega binnen ons team zijn, een culturele partner of een kunst(vak)docent.  Maak nader kennis met Danee Klever. Behoort sinds een boel nieuwe gezichten binnen het team inmiddels tot een 'oude' bekende. Wat doet ze precies binnen Kaleidoscoop, wat zijn haar passies ?  

Gratis / gereduceerd busvervoer

maandag 11 april 2022
Door middel van het programma  Limburg voor Limburg,  een samenwerkingsinitiatief van de Provincie Limburg en Arriva, kunnen basisscholen in Limburg gratis met het OV of met de touringcar tegen een sterk gereduceerd tarief naar activiteiten op het gebied van sport en cultuur in Limburg. Sinds eind 2019 kunnen basisscholen reeds gebruik maken van dit programma voor een bezoek aan een van de drie provinciale musea. Om nog meer kinderen en scholen gebruik te laten maken van  Limburg voor Limburg  – en zo cultuureducatie in Limburg verder te versterken – wordt dit programma nu uitgebreid naar álle instellingen binnen de provinciale culturele basisinfrastructuur. Hieronder vallen zowel de de provinciale musea, philharmonie zuidnederland, Opera Zuid en Van Eyck als instellingen binnen het Cultuurplan en de Subinfrastructuur.