Gratis busvervoer

maandag 12 oktober 2020

Voor scholen die hebben ingetekend op het Toon je Talent programma zijn er verschillende busregelingen. Lees goed mee.

Regeling vanuit Het Laagland & SALLY naar ‘Vreemde eend’ Kumulus theater:
Kaleidoscoop, Sally en Het Laagland vinden het belangrijk om cultuureducatie zoveel mogelijk te laten plaatsvinden in deze uitzonderlijke tijd waarin Corona in de weg kan staan. Omdat het leerlingenvervoer niet altijd mogelijk blijkt te zijn, willen Sally en Het Laagland daarom scholen ondersteunen door gratis busvervoer aan te bieden.
Mail info@kaleidoscoop.net voor meer info.  

 

Regeling Bonnefantenmuseum
Als je hebt ingetekend met je groep voor het ‘Toon je Talent’ programma: ‘Museummakers in de klas’ en 'kijk daar' en het vervoer (door ouders) naar het museum niet mogelijk is vanwege de nieuwe Corona maatregelen die jouw school hanteert, dan is dit iets voor jou. Dit schooljaar wordt het nóg gemakkelijker om het museum te bezoeken dankzij het initiatief ‘Limburg sponsort Limburg’ van Arriva. Leerlingen van groep 1 t/m 8 van Limburgse basisscholen kunnen namelijk gratis naar het museum reizen met het openbaar vervoer of met een touringcar tegen een gereduceerd tarief. Neem contact op met het Bonnefantenmuseum voor het organiseren van vervoer via: onderwijs@bonnefanten.nl.

Regeling philharmonie zuidnederland 
Philharmonie zuidnederland maakt het mogelijk voor onderstaande scholen, om gebruik te maken van gratis busvervoer bij bezoek aan de voorstelling: Bs Letterdoes, Bs Het Mozaïk, Bs Emile Wesly, Bs St. Oda, Obs De Regenboog, KC De poort, Obs Kring, KC Manjefiek, IKC De Geluksvogel en SBO De Talententuin. 
Wil je hiervan gebruik maken, stuur dan een mail naar: info@kaleidoscoop.net.