Kijk daar!

Deze activiteit is multidisciplinair; taal, muziek, beweging en beeld komen allemaal aan bod. 

Get Lekkers is een taalproject voor kinderen van 2 tot 6 jaar, waarin een verbinding wordt gemaakt tussen de taal van het woord, de muziek, de beweging en het beeld. Get Lekkers vormt de basis van Toon je Talent en is ontwikkeld door Marijk Greweldinger (Kunsteducatie Het Brede Spoor) voor peuterspeelzalen en de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs in Maastricht. 

Kinderen worden gestimuleerd in het actief beoefenen van beeldtaal, muziek, gesproken woord en beweging. De kinderen spelen associërend en improviserend met deze vier disciplines en vullen hun denkbeeldige rugzakje met verschillende kunstproducten, repertoire en ervaringen. Toon je Talent in de onderbouw is een vertrekpunt om uitgedaagd en geprikkeld te worden om zelf actief met de verschillende kunstuitingen te gaan werken.

Het pakket bestaat uit 5 lessen en een bezoek aan het Bonnefantenmuseum. 

Gratis vervoer 
Limburgse schoolklassen kunnen met Arriva een bezoek brengen aan het Bonnefantenmuseum. Arriva betaalt de volledige kosten voor een OV-groepsticket voor schoolklassen (docent, kinderen en begeleiders tot een maximum van 35 personen) of 2/3 deel van de kosten van het vervoer met en touringcarbus van Arriva. Het OV-groepsticket is voor het reizen met het openbaar vervoer: (lijn)bus en trein. Het speciaal onderwijs kan ook gebruik maken van deze regeling. Voor de regeling geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Neem contact op met het Bonnefantenmuseum voor het organiseren van vervoer via onderwijs@bonnefanten.nl.

*****

Corona-maatregelen:
Het aanbod 2020-2021 is onder voorbehoud. Het programma wordt aangepast op de geldende Corona maatregelen op het moment van uitvoering.

 

 

Aanbieder: Kaleidoscoop - Toon je Talent

Locatie: Leslokaal op locatie

Docent: Eva van Eekeren , Marijk Greweldinger

Aantal lessen: 5

Duur per les: 60 min

Aantal deelnemers: 20 - 30

Datum en tijdstip in overleg