Boomwhacken

Een uur lang muziek maken met één instrument. Saai? Nee! Dit is niet zomaar een instrument; je gaat de wondere wereld van de boomwhackers ontdekken.

De boomwacker is een modern percussie-instrument die de kinderen kunnen bespelen door het tegen een andere boomwhacker, het lichaam of een ander voorwerp te slaan. Gedurende de workshop ontdekken de kinderen wat er allemaal mogelijk is met een boomwhacker en studeren we het "boomwhacker-lied" in.

Je kunt intekenen met 1 groep, maar ook met meerdere groepen. Dan kunnen de leerlingen tijdens de presentaties elkaar zien en beluisteren.

De lessen worden gegeven door Abby Lümpens. In 2012 is zij afgestudeerd als HBO-muziekdocent aan het conservatorium in Maastricht. Ze werkt als zelfstandig muziekdocent en geeft lessen op meerdere basisscholen in Maastricht. Naast de reguliere muzieklessen geeft ze ook op projectbasis les op verschillende scholen, vaak in samenwerking met Maastrichtse harmonieverenigingen. 

*****
Corona-maatregelen:
Het aanbod 2020-2021 is onder voorbehoud. Het programma wordt aangepast op de geldende Corona maatregelen op het moment van uitvoering.

Aanbieder: Kaleidoscoop

Locatie: Leslokaal op locatie

Docent: Abby Lümpens

Prijs: € 2,00 per leerling

Aantal lessen: 1

Duur per les: 60 min

Aantal deelnemers: 10 - 30

Datum en tijdstip in overleg